Pâine irlandeză cu stafide

Pâine irlandeză cu stafide
Rețeta de pâine irlandeză cu stafide este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această masă de dimineață are 236 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica toate scop făină, stafide, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine irlandeză cu stafide, Pâine irlandeză cu stafide, și Pâine irlandeză cu stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Pulverizați tava de tort cu diametrul de 8 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Bateți făina, 4 linguri de zahăr, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(funcționează și Toate Scopurile)(funcționează și Toate Scopurile)
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
3
Adăugați unt. Folosind vârful degetelor, frecați până se formează o masă grosieră. Faceți bine în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
2 Coaste De Porc (aproximativ 5 Kg)2 Coaste De Porc (aproximativ 5 Kg)
4
Adăugați zară. Se amestecă treptat ingredientele uscate în lapte pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
5
Se amestecă în stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
6
Folosind mâinile făinoase, formați aluatul în bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
7
Transferați în tigaia pregătită și aplatizați ușor (aluatul nu va ajunge la marginile tigaiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Presărați aluatul cu restul de 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
9
Coaceți pâinea până se rumenesc și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute. Pâine rece în tigaie 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Integrală, Scoartă CrustaPâine Integrală, Scoartă Crusta
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10
Transferați în rack.
11
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista