Pâine irlandeză cu stafide
Rețeta de pâine irlandeză cu stafide este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această masă de dimineață are 236 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica toate scop făină, stafide, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine irlandeză cu stafide, Pâine irlandeză cu stafide, și Pâine irlandeză cu stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Pulverizați tava de tort cu diametrul de 8 inci cu spray antiaderent.
Bateți făina, 4 linguri de zahăr, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați unt. Folosind vârful degetelor, frecați până se formează o masă grosieră. Faceți bine în centrul amestecului de făină.
Adăugați zară. Se amestecă treptat ingredientele uscate în lapte pentru a se amesteca.
Folosind mâinile făinoase, formați aluatul în bilă.
Transferați în tigaia pregătită și aplatizați ușor (aluatul nu va ajunge la marginile tigaiei).
Presărați aluatul cu restul de 1 lingură de zahăr.
Coaceți pâinea până se rumenesc și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute. Pâine rece în tigaie 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.