Pâine irlandeză cu sodă cu coacăze și semințe de chimen

Pâine irlandeză cu sodă cu coacăze și semințe de chimen
Pâinea de sodă Irlandeză cu coacăze și semințe de chimen ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Încercați Pâine De Sodă Brună Cu Coacăze Și Chimen, Pâine irlandeză cu sifon cu stafide și chimen, și Pâine irlandeză cu sifon cu stafide și chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Periați o tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 inch cu 1 lingură. unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
2
Aplatizați aluatul pe o suprafață ușor făinată, presărați cu o treime din coacăze și semințe de chimen și frământați. Repetați cu coacăzele rămase și semințele de chimen până când toate sunt frământate în aluat. Se modelează într-o pâine, se transferă în tigaie, se acoperă cu un prosop de bucătărie curat și se lasă să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CoacăzeCoacăze
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Pâine PanPâine Pan
3
Poziționați raftul în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Ungeți aluatul cu untul topit rămas, presărați sare și coaceți până se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă. Feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista