Pâine Irlandeză Cu Sifon
Pâinea irlandeză de sodă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 186 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 19 cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt calumet, untul, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine Irlandeză Cu Sifon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Combinați făina, 1/3 cană zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Adăugați zară și coacăze; se amestecă doar până se umezește.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; frământați de 10 ori. Formați în rotund gros de 2-1 / 2 inci.
Așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Tăiați adânc "X" de 1/2 inch deasupra aluatului; se presară cu zahărul rămas.
Coaceți 1 oră sau până se rumenesc.
Scoateți pâinea de pe foaia de copt în grătar; se răcește complet înainte de a tăia în pene.