Pâine Irlandeză Cu Sifon

Pâine Irlandeză Cu Sifon
Reteta pâine de sodă Irlandeză este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $1.54 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 1790 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați stafide, zară, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine Irlandeză Cu Sifon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°. ungeți foaia de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați untul în făină, zahăr, bicarbonat de sodiu, praf de copt și sare într-un castron mare, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Se amestecă stafidele și doar suficientă zară, astfel încât aluatul să lase partea bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
StafideStafide
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați 1 până la 2 minute sau până se omogenizează. Formați în pâine rotundă, cu diametrul de aproximativ 6 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Așezați pe foaia cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Tăiați o formă X de aproximativ 1/2 inch adâncime prin pâine cu cuțit înfăinat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Ungeți cu unt sau margarină, înmuiate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate37
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista