Pâine Irlandeză Cu Sifon

Pâine Irlandeză Cu Sifon

Instrucțiuni

1
Adăugați Zara și amestecați amestecul până formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați-l timp de 1 minut. Înjumătățiți aluatul, cu mâinile făinoase formați fiecare jumătate într-o pâine rotundă și transferați pâinile pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Tăiați o adâncime de X 1/4 inch peste vârfurile pâinilor cu un cuțit ascuțit și coaceți pâinile în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 350 de grade F. timp de 45 până la 55 de minute sau până când un tester iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Transferați pâinile pe rafturi și lăsați-le să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Transfer the loaves to racks and let them cool.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Revista