Pâine Irlandeză Cu Sifon

Pâine Irlandeză Cu Sifon

Instrucțiuni

1
Adăugați Zara și amestecați amestecul până formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați-l timp de 1 minut. Înjumătățiți aluatul, cu mâinile făinoase formați fiecare jumătate într-o pâine rotundă și transferați pâinile pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați o adâncime de X 1/4 inch peste vârfurile pâinilor cu un cuțit ascuțit și coaceți pâinile în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 350 de grade F. timp de 45 până la 55 de minute sau până când un tester iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Transferați pâinile pe rafturi și lăsați-le să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Transfer the loaves to racks and let them cool.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Revista