Pâine Integrală De Grâu-Banane

Pâine Integrală De Grâu-Banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea integrală de grâu-banane. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 158 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ouăle, nucile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine integrală cu banane din grâu-chiar și iubitorilor de făină albă le va plăcea această pâine, Pâine De Grâu Cu Banane, și Pâine Cu Nuci De Banane Din Grâu Integral pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai cu tigăi de pâine de 2 (9x5 sau 8x4 inci) cu spray de scurtare sau de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
În castron mare, bate toate ingredientele cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 45 de secunde, răzuire castron frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigăi.
4
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă la jumătatea distanței dintre centrul și marginea tigaiei iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile pâinilor din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista