Pâinea integrală de dovlecei de grâu necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 2004 calorii, 41G de proteine, și 50g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 123 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de dovlecei, bicarbonat de sodiu, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 93%. Încercați Pâine Integrală De Dovlecei De Grâu, 100% Pâine Integrală De Dovlecei De Grâu, și 100% Pâine Integrală De Dovlecei De Grâu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți trei tigăi de pâine de 8x4 inci și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați ouăle, mierea, zahărul brun, uleiul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Vanilie
Miere
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Combinați făina integrală de grâu, făina universală, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în ingredientele umede până se umezesc. Amestecați ușor dovleceii și nucile până se distribuie uniform. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Grâu
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Nuci
Sare
4
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în coroană iese curat. Se răcește în tigaie până se răcește suficient pentru a atinge, apoi se întoarce pe un suport de sârmă pentru a se răci complet. Înfășurați în folie de plastic sau depozitați într-o pungă de plastic când este rece.