Hippie Loaf este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 269 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 838 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, făină de orez brun, morcov și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de ierbivore fericit. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 99%. Încercați Pâine Hippie, Hippie Uluire, și Cookie-uri "Hippie" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți o tigaie standard și puneți-o deoparte. Puneți fasolea neagră într-un castron mare și combinați toate ingredientele până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați în tigaie și bateți ferm și strâns folosind o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 45 de minute până la o oră, până când este ferm și rumenit la exterior. Lăsați pâinea să se răcească și să se întărească înainte de servire, aproximativ 15 până la 20 de minute.Informații Nutriționale