Pâine franțuzească integrală

Pâine franțuzească integrală
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 5 minute de petrecut în bucătărie, pâinea franțuzească de grâu integrală ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană extraordinară de încercat. Această rețetă servește 32. O porție conține 142 de calorii , 4 g de proteine și 1 g de grăsime . Pentru 10 cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, zahăr, făină de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca o pâine. Cu un scor de 34% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ pâine de grâu aproape integrală , pâine de grâu integral cu melasă și pâine de focaccia de grâu integral cu ceapă caramelizată .

Instrucțiuni

1
Combinați făinurile. Într-un castron mare, combinați 3 căni de amestec de făină și drojdia. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se încălzește apa, zahărul, sarea și untul la 115°-120°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați la făină și drojdie. Bateți cu la viteză mică timp de 30 de secunde; măriți viteza la medie și bateți încă 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Se intoarce pe o suprafata usor infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
5
Pune aluatul într-un bol uns cu unt; se acopera si se lasa sa creasca intr-un loc cald pana se dubleaza, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Punem aluatul în jos; împărțiți în jumătate și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
7
Rulați fiecare jumătate într-o formă de 15 inchi. x 12 inchi. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Rulați în stil jeleu, începând cu partea lungă. Ciupiți sigiliul și întoarceți capetele dedesubt pentru a forma o pâine netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Presărați două foi de copt cu făină de porumb și puneți fiecare pâine, cu cusătura în jos, pe o tavă de copt unsă. Faceți tăieturi la fiecare 2-1/2 inch în partea de sus a fiecărei pâini. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Bate albusul si apa; unge unele peste pâini. Se pune la rece amestecul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Coaceți la 375° timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
12
Ungeți din nou amestecul de albușuri și coaceți 15-20 de minute mai mult sau până când se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
13
Scoateți tigăile pe gratele de sârmă pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista