Pâine Franceză În Stil Cajun
Pâinea franceză în stil Cajun necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 348 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pâine de pâine, ardei jalapeincroko, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Orez În Stil Cajun, Burgeri În Stil Cajun, și Friptură De Oală În Stil Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea pe jumătate pe lungime.
Ungeți untul topit uniform pe părțile tăiate ale jumătăților de pâine.
Se amestecă împreună ceapa, ardeiul jalapeo și următoarele 5 ingrediente și se întinde uniform amestecul pe părțile unse ale jumătăților de pâine.
Așezați jumătățile de pâine, cu unt în sus, pe o foaie de copt și presărați uniform cu 1 1/2 linguriță. Condimente Creole.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc și Bulbuc.
Lăsați să stea 5 minute; tăiați transversal în felii groase de 1 inch și serviți imediat.
Notă: pentru a face înainte, înfășurați jumătățile de pâine necoapte pregătite în folie de aluminiu, puneți-le într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar și congelați până la 1 lună. Pentru a coace congelat, scoateți jumătățile de pâine din punga congelatorului și așezați pâinea învelită în folie pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până se decongelează.
Îndepărtați folia, reveniți la foaia de copt, cu părțile unse în sus și coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc și se clocotesc.
Lăsați să stea 5 minute și tăiați jumătățile de pâine conform instrucțiunilor.