Pâine Franceză Umplută La Grătar
Pâinea franceză umplută la grătar necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Pâine Franceză Umplută, Pâine Franceză Umplută, și Pâine Franceză Umplută.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Pulverizați o bucată de folie rezistentă de 18 inci cu spray de gătit.
Tăiați pâinea în diagonală în 12 felii până la 1/2 inch de fundul pâinii.
Răspândiți pesto pe ambele părți ale feliilor.
Presărați felii cu brânză. Înfășurați bine pâinea în folie.
Pâinea la grătar neacoperită la 5 până la 6 inci de la foc mediu aproximativ 10 minute, întorcându-se o dată, până când este fierbinte.