Reteta umplute pâine franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 3 ore și 15 minute. Această rețetă face 12 porții cu 374 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, cremă de brânză, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Franceză Umplută, Pâine Franceză Umplută, și Pâine Franceză Umplută Cu Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați pâinea pe lungime și îndepărtați excesul de aluat din interior pentru a face loc umpluturii. Într-un castron de dimensiuni medii, combinați toate ingredientele rămase și amestecați bine. Umpleți pâinea scobită cu amestecul. Reasamblați pâinea, înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când este gata de servit, aproximativ 3 ore. Pentru a servi, feliați pâinea în secțiuni de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat