Rețeta pâine franceză cu măsline Kalamatan și cimbru ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 270 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Măsline Kalamatan Cu Ierburi, Morcov pur și simplu cu măsline Kalamatan, și Farro Cu Rețetă De Măsline Kalamatan.
Instrucțiuni
1
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați untul și zahărul; se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
3
Se toarnă amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se adaugă 1 cană de apă la temperatura camerei și se răcește amestecul până la călduță (85 de la 95 de la 95 de la 95 de minute), aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Se adaugă drojdia; se amestecă pentru a se amesteca. Se amestecă măslinele, cimbru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
Cimbru
Drojdie
Sare
6
Adăugați 1 cană de făină. Folosind lingura de lemn, amestecați până când făina este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați 3 căni de făină, 1 cană la un moment dat și amestecați energic cu lingura de lemn până se încorporează după fiecare adăugare. Dacă este necesar, adăugați până la 1/2 cană mai multă făină până când aluatul este neted și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului. Ulei castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 45 de minute (nu bateți aluatul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
2
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 500 F. F. ulei foaie mare de copt. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată (pentru a evita dezumflarea, nu loviți aluatul și nu frământați aluatul). Împărțiți aluatul în 2 bucăți egale. Formați ușor (nu frământați) fiecare bucată în baghetă de 15 inci lungime cu 2 1/4 până la 2 1/2 inci lățime (aluatul nu va fi neted).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Aluat
Punch
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Transferați baghetele pe foaia de copt pregătită, distanțându-vă uniform. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
4
Lăsați să crească într-o zonă caldă fără curenți până când este ușor umflată, aproximativ 30 de minute pentru aluatul refrigerat și 15 minute pentru aluatul la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Ungeți ușor partea superioară a fiecărei pâini cu albuș de ou. Pulverizați generos în interiorul cuptorului cu apă (aproximativ 8 spray-uri); puneți imediat pâinile în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 400 F și continuați să coaceți până când pâinile sunt aurii adânci și sună goale la atingere, aproximativ 35 de minute. Se răcește pe raft.