Pâine Franceză

Pâine Franceză
Pâinea franceză ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, apă caldă, albuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra - Ușoară (Abm) , și Pâine Franceză Din Grâu Integral pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, drojdie și sare. Se amestecă 2 căni de apă caldă și se bate până se omogenizează bine folosind un mixer cu suport cu un accesoriu pentru cârlig pentru aluat. Folosind o lingură de lemn, amestecați cât mai mult din făina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Pe o suprafață ușor făinată, frământați suficientă făină pentru a face un aluat rigid, neted și elastic. Frământați aproximativ 8 până la 10 minute în total. Formați într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Așezați aluatul într-un vas uns și întoarceți o dată. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
5
Rotiți fiecare jumătate în dreptunghi mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Rulați, pornind de la o parte lungă. Umpleți marginea cu apă și sigilați. Capetele conice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
RolaRola
7
Ungeți o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Se presară cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
9
Așezați pâinile, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pregătită. Bateți ușor albușul cu 1 lingură de apă și periați. Acoperiți cu o cârpă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Lăsați să crească până aproape dublat, 35 până la 40 de minute.
11
Cu un cuțit foarte ascuțit, faceți 3 sau 4 tăieturi diagonale de aproximativ 1/4 inch adâncime deasupra fiecărei pâini.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
12
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Ungeți din nou cu amestec de albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
14
Coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când se fac testele de pâine. Dacă este necesar, acoperiți ușor cu folie pentru a preveni rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
15
Scoateți din foaia de copt și răciți pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista