Pâine Franceză
Pâinea franceză ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, apă caldă, albuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra - Ușoară (Abm) , și Pâine Franceză Din Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, drojdie și sare. Se amestecă 2 căni de apă caldă și se bate până se omogenizează bine folosind un mixer cu suport cu un accesoriu pentru cârlig pentru aluat. Folosind o lingură de lemn, amestecați cât mai mult din făina rămasă.
Pe o suprafață ușor făinată, frământați suficientă făină pentru a face un aluat rigid, neted și elastic. Frământați aproximativ 8 până la 10 minute în total. Formați într-o minge.
Așezați aluatul într-un vas uns și întoarceți o dată. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Rotiți fiecare jumătate în dreptunghi mare.
Rulați, pornind de la o parte lungă. Umpleți marginea cu apă și sigilați. Capetele conice.
Ungeți o foaie mare de copt.
Se presară cu făină de porumb.
Așezați pâinile, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pregătită. Bateți ușor albușul cu 1 lingură de apă și periați. Acoperiți cu o cârpă umedă.
Lăsați să crească până aproape dublat, 35 până la 40 de minute.
Cu un cuțit foarte ascuțit, faceți 3 sau 4 tăieturi diagonale de aproximativ 1/4 inch adâncime deasupra fiecărei pâini.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 de minute.
Ungeți din nou cu amestec de albuș de ou.
Coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când se fac testele de pâine. Dacă este necesar, acoperiți ușor cu folie pentru a preveni rumenirea.
Scoateți din foaia de copt și răciți pe un suport de sârmă.