Pâine Focaccia Cu Ceapă Mai Rapidă

Pâine Focaccia Cu Ceapă Mai Rapidă
Reteta mai repede brânză ceapa Focaccia pâine poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. O porție conține 175 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pâine, parmezan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 11%. Încearcă Focaccia Cu Ceapă Brânză, Pâine Focaccia Cu Ierburi De Ceapă, și Pâine Focaccia Cu Usturoi Și Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Călește ceapa în unt într-o tigaie mare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul, condimentul Italian și zahărul brun; gatiti 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Zahăr BrunZahăr Brun
UsturoiUsturoi
3
Puneți aluatul într-un 10-in. cerc pe un 12-in negreased. tigaie pentru pizza. Construiți ușor marginile. Faceți indentări la 1 in. intervale cu un mâner de lingură de lemn. Se acoperă cu amestec de ceapă și brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Se coace la 425 CP timp de 10-15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se taie în pene; se servește cald.

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Focaccia funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Brancaia Chianti Classico Riserva. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Această Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubin și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista