Pâine fabuloasă de casă pentru procesorul de alimente
Fabulos pâine de casă pentru procesorul de alimente este un vegan rețetă cu 16 porții. O porție conține 162 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ovăz de gătit, apă caldă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 50 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Easy taitei de ou de casă {pas-cu-pas imagini includ metoda procesor de alimente sau de mână}, Procesor de alimente ușor Salsan II, și Procesor De Alimente Mousse De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apa caldă într-un castron mare și se amestecă în 4 lingurițe de făină de pâine, drojdia și zahărul alb până se combină bine și zahărul s-a dizolvat. Se lasă să stea până când drojdia începe să formeze bule cremoase, aproximativ 5 minute.
Montați o lamă de aluat într-un robot de bucătărie mare și așezați 3 1/2 căni de făină de pâine, ovăz, făină integrală de grâu, sare, zahăr brun și ulei vegetal în vasul de lucru. Porniți robotul de bucătărie și adăugați încet suficient amestec de apă-drojdie pentru a permite aluatului să formeze o bilă fermă și să se îndepărteze de părțile laterale ale procesorului, aproximativ 1 minut. Procesați încă 30 de secunde pentru a frământa.
Așezați aluatul într-un bol cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi aluatul cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați aluatul să crească până se dublează, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul și împărțiți-l în 2 bucăți de dimensiuni egale. Formați fiecare bucată într-o pâine; prindeți cusăturile și capetele închise.
Ungeți 2 tigăi de pâine de 4x8 inci și așezați pâinile în tigăi cu părțile laterale în jos. Se lasă să se ridice până când aluatul este la 1 inch deasupra marginii tigăilor, încă aproximativ 1 oră.
În timp ce aluatul crește, Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc, aproximativ 35 de minute. Lăsați pâinea să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi întoarceți-o pe rafturile de răcire pentru a termina răcirea.