Pâine Dulce Din Semințe De Mac

Pâine Dulce Din Semințe De Mac
Faceți aluat

Instrucțiuni

1
Presărați drojdia peste amestec și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă drojdia nu face spumă, aruncați-o și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți împreună untul și restul de 1/2 cană de zahăr în mixer la viteză medie până la palid și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați gălbenușurile, vanilia, sarea și coaja, bătând până se combină, apoi adăugați amestecul de drojdie. Reduceți viteza la minim și adăugați făină (2 1/2 căni) și lapte, alternând în 2 loturi și amestecând până se combină. Creșteți viteza la mediu și bateți până când aluatul este strălucitor și elastic, 4 până la 6 minute. (Aluatul va fi foarte moale și lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Răsturnați partea bolului și acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie. Praf de aluat cu 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, până când se dublează în vrac, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Faceți umplutura în timp ce aluatul crește
1
Se ia de pe foc și se lasă să stea până se absoarbe cea mai mare parte a cremei, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se amestecă amestecul în umplutura de semințe de mac într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3
Asamblați pâini
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Puneți aluatul cu o spatulă ușor unsă și împărțiți-l în 2 bucăți egale.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Rulați 1 bucată pe o suprafață bine făinată cu un sucitor făinat până la un dreptunghi de 12 x 9 inci (aproximativ 1/4 inch grosime) cu o latură lungă cea mai apropiată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Întindeți jumătate din umplutură uniform peste aluat cu spatula offset, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii. Bateți împreună gălbenușul și smântâna pentru spălarea ouălor și periați pe marginea lungă cea mai apropiată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Începând cu partea lungă cea mai îndepărtată de tine, rulează aluatul spre tine într-un buștean confortabil, ciupind ferm de-a lungul marginii spălate cu ou pentru a sigila. Prindeți capetele pâinii împreună și aranjați longitudinal pe foaia de copt, în centru și cu cusătura în jos. Tuck se termină sub ușor. Formați o a doua pâine în același mod, distanțând pâinile la aproximativ 4 inci. Răciți spălarea ouălor rămase pentru a le folosi mai târziu. Acoperiți ușor cu folie de plastic unsă cu unt și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, până când pâinile se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
5
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Tăiați 3 orificii de abur, distanțate la 3 până la 4 inci, în fiecare pâine cu un cuțit ascuțit, apoi periați pâinile cu spălarea ouălor rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți până când crustele sunt maro auriu și fundul sună gol când este atins, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Se transferă într-un raft și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Nota bucătarilor
1
Loaves can be baked 3 days ahead and kept, wrapped in foil, at room temperature.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista