Pâine dulce de susan
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, pâinea cu susan dulce ar putea fi o rețetă spectaculoasă de lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 12. Această pâine are 178 de calorii, 6 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 28 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă caldă, sare, anason și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 25%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Coacerea pâinii: pâine albă cu susan rapidă și lentă, pâine franceză cu susan și pâine cu susan și banană.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați untul, zahărul, ouăle, laptele praf, sarea, anasonul și 2 căni de făină. Bateți la viteză mică timp de 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în treimi. Modelați fiecare într-o formă de 15 inchi. frânghie.
Așezați frânghiile pe o tavă de copt unsă; tresă. Ciupiți capete pentru a sigila și bifați dedesubt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Bate oul si laptele; perie peste împletitură.
Se presara cu seminte de susan, migdale si zahar.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tavă pe un grătar pentru a se răci.
Se serveste cald sau la temperatura camerei.