Pâine Dulce De Grâu
Pâinea dulce de grâu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 86 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 16 cenți pe porție. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, zahăr brun, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Boluri Dulci De Pâine De Grâu, Pâine Integrală Moale Și Dulce, și Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat.
Instrucțiuni
Bateți apa, laptele, zahărul brun, mierea și 1/4 cană de ulei vegetal împreună într-un castron.
Adăugați făină integrală de grâu, făină universală, drojdie și sare; se amestecă până când aluatul se ține împreună. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați până se omogenizează.
Se toarnă 1 lingură de ulei vegetal într-un castron.
Așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi uniform cu ulei. Lăsați aluatul să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți aluatul și frământați de 4 până la 5 ori. Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-o pâine.
Așezați pâinile în tigăi de pâine de 9x5 inci. Se lasă să crească până când aluatul este la aproximativ 1 inch deasupra tigaiei, aproximativ 30 de minute.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Se răcește ușor înainte de feliere.