Pâinea cu semințe de in cu pere-rubarbă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 24 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 157 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de soia, sare, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Rapidă Cu Pere-Rubarbă, Pâine Cu Semințe De In Cu Curmale Cu Banane, și Zucchini-Pâine Din Semințe De In.
Instrucțiuni
1
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pulverizați ușor fundul numai de 2 tigăi de pâine, 8 1 / 2x4 1 / 2x2 1/2 sau 9x5x3 inci, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
4
Se amestecă rubarba, perele, zahărul, uleiul, vanilia și ouăle într-un castron mare. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Vanilie
Pere
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă în tigăi.
6
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor; scoateți din tigăi în grătar. Se răcește complet înainte de feliere, aproximativ 1 oră. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.