Pâine Din Semințe De In Cu Pere-Rubarbă
Pâinea cu semințe de in cu pere-rubarbă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 24 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 157 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de soia, sare, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Rapidă Cu Pere-Rubarbă, Pâine Cu Semințe De In Cu Curmale Cu Banane, și Zucchini-Pâine Din Semințe De In.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Se încălzește cuptorul la 35
Pulverizați ușor fundul numai de 2 tigăi de pâine, 8 1 / 2x4 1 / 2x2 1/2 sau 9x5x3 inci, cu spray de gătit.
Se amestecă rubarba, perele, zahărul, uleiul, vanilia și ouăle într-un castron mare. Se amestecă ingredientele rămase.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor; scoateți din tigăi în grătar. Se răcește complet înainte de feliere, aproximativ 1 oră. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.