Pâine Delicioasă De Nucă De Cocos Cu Lămâie

Pâine Delicioasă De Nucă De Cocos Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați o pâine delicioasă de nucă de cocos cu lămâie. Această rețetă face 4 porții cu 744 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Tort Cu Lămâie-Nucă De Cocos, Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, și Tort Delicios Cu Cremă De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 4x8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Bateți zahărul alb și untul într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă sucul și coaja unei lămâi în amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
UntUnt
OuăOuă
4
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron separat; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu laptele, amestecând până când aluatul este doar încorporat. Îndoiți nuca de cocos, amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 60 până la 65 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Amestecați treptat 2 lingurițe de suc de lămâie în zahărul cofetarilor într-un castron până când amestecul este suficient de subțire pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Transferați amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
9
Tăiați o gaură mică în colțul pungii. Strângeți ușor punga și stropiți amestecul uniform peste pâine.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista