Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați o pâine delicioasă de nucă de cocos cu lămâie. Această rețetă face 4 porții cu 744 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Tort Cu Lămâie-Nucă De Cocos, Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, și Tort Delicios Cu Cremă De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 4x8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Bateți zahărul alb și untul într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă sucul și coaja unei lămâi în amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Unt
Ouă
4
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron separat; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu laptele, amestecând până când aluatul este doar încorporat. Îndoiți nuca de cocos, amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Nucă De Cocos
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 60 până la 65 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
7
Amestecați treptat 2 lingurițe de suc de lămâie în zahărul cofetarilor într-un castron până când amestecul este suficient de subțire pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Transferați amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
9
Tăiați o gaură mică în colțul pungii. Strângeți ușor punga și stropiți amestecul uniform peste pâine.