Pâine Delicioasă Cu Unt De Arahide

Pâine Delicioasă Cu Unt De Arahide
Pâinea delicioasă cu unt de arahide ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 87 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 22 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ou, sare, unt de arahide crocant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Batoane de vis cu unt de arahide cu ciocolată pentru gustări delicioase, Yummy nu coace Ciocolata unt de arahide și fulgi de ovăz Cookie-uri!, și Nutella-pâine cu unt de arahide stratificată și învârtită {tort de pâine cu unt de arahide}.

Instrucțiuni

1
Așezați ingredientele în tava mașinii de pâine în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea pâinii albe. Începe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Pentru a coace pâinea în cuptor: selectați aluatul sau ciclul manual. Odată ce ciclul este complet, formați aluatul și puneți-l într-o tigaie unsă. Se lasă să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Pâine PanPâine Pan
3
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 până la 45 de minute sau până când un termometru introdus în centrul pâinii citește 200 de grade F (95 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista