Pâine de șuncă I

Pâine de șuncă I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pâine cu șuncă I. Pentru 1,3 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 722 de calorii, 44 g de proteine și 42 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. 185 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați pesmet, carne de porc măcinată, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 80%. Încercați pâine cu șuncă, pâine cu șuncă și pâine cu șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Dovleac Galben De Vară Feliat Subțire (3 Medii)Dovleac Galben De Vară Feliat Subțire (3 Medii)
2
Într-un castron mare, combinați șunca, carnea de porc, ouăle, pesmetul, laptele evaporat, sarea și piperul negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Prăjituri De Tip Sandwich Umplute Cu Cremă De Ciocolată Zdrobite FinPrăjituri De Tip Sandwich Umplute Cu Cremă De Ciocolată Zdrobite Fin
PesmetPesmet
4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei
2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
1/2 Kilogram De Mozzarella Proaspătă, Tăiată Mărunt1/2 Kilogram De Mozzarella Proaspătă, Tăiată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras
3
Se amestecă bine totul și se formează o pâine.
4
Puneți pâinea într-o tavă de copt de 9 x 13 inci ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Roll-Up Cu Fructe Verzi, Derulat1 Roll-Up Cu Fructe Verzi, Derulat
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 90 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Dovleac Galben De Vară Feliat Subțire (3 Medii)Dovleac Galben De Vară Feliat Subțire (3 Medii)
6
În timp ce pâinea se coace, combina zahărul brun, pudra de muștar și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ardei Roșu, Tăiat Mărunt (sau Jumătate Dacă Este Mare)Ardei Roșu, Tăiat Mărunt (sau Jumătate Dacă Este Mare)
1/4 Cană Ardei Roșu Iute Sau Prăjit Tocat Sau 1/2 Ardei Gras Proaspăt Mic, Oricare Ai La îndemână1/4 Cană Ardei Roșu Iute Sau Prăjit Tocat Sau 1/2 Ardei Gras Proaspăt Mic, Oricare Ai La îndemână
7
Se amestecă bine și se toarnă peste pâine în ultimele 15 minute de coacere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista