Pâine de șuncă I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pâine cu șuncă I. Pentru 1,3 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 722 de calorii, 44 g de proteine și 42 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. 185 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați pesmet, carne de porc măcinată, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 80%. Încercați pâine cu șuncă, pâine cu șuncă și pâine cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-un castron mare, combinați șunca, carnea de porc, ouăle, pesmetul, laptele evaporat, sarea și piperul negru măcinat.
Se amestecă bine totul și se formează o pâine.
Puneți pâinea într-o tavă de copt de 9 x 13 inci ușor unsă.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 90 de minute.
În timp ce pâinea se coace, combina zahărul brun, pudra de muștar și oțetul.
Se amestecă bine și se toarnă peste pâine în ultimele 15 minute de coacere.