Pâinea de șuncă este o fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână șuncă măcinată, pătrunjel, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Caserola de șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați șunca măcinată, carnea de porc măcinată, ceapa, ovăzul, ouăle, pătrunjelul, muștarul măcinat, piperul și laptele evaporat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Pudră De Muștar
Carne De Porc Măcinată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cireșe Confiate Suplimentare
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă bine. Formați până la 2 pâini; așezați în tigăi de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți pâinile în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Amestecați zahărul brun și oțetul împreună într-o cratiță mică; se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Scoateți pâinile din cuptor și turnați amestecul de zahăr brun. Întoarceți pâinile la cuptor; ungeți frecvent cu sucurile de tigaie până se rumenesc și se fierb, cu 30 până la 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Combinați maioneza, smântâna, hreanul și sucul de lămâie într-un bol mic. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Serviți sosul peste pâinea de șuncă feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe