Pâine de usturoi cu Mozzarella afumată și vinetă de roșii
Usturoi Flatbreads cu Mozzarellan afumat și roșii Vinaigrette ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 160 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, roșii cherry, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine de usturoi cu Mozzarellan afumat și vinetă de roșii, Mozzarellan cald și pâine de roșii, și Salată de Arugulan și mozzarella afumată cu vinetă de lămâie.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pâinea plată, lingurați ușor făina integrală de grâu într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina integrală de grâu, 1/4 cană de apă și drojdia într-un bol; lăsați să stea 10 minute.
Lingurați ușor făina universală în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 căni de făină universală, 1/2 linguriță de sare și restul de 3/4 cană de apă într-un bol mare.
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficient din restul de 1/4 cană făină universală, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Preîncălziți cuptorul la 45
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rotiți fiecare jumătate într-un cerc de 9 inci pe o suprafață ușor făinată; așezați pe foi de copt presărate cu făină de porumb. Înveliți ușor aluatul cu spray de gătit.
Presărați aluatul uniform cu usturoi feliat; apăsați usturoiul în aluat folosind vârful degetelor.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când crocantul și usturoiul începe să se rumenească.
Scoateți pâinea plată din cuptor; se răcește pe rafturile de sârmă.
Pentru a pregăti toppingul, combinați oțetul, uleiul, 1/4 linguriță sare, piper și usturoi tocat într-un bol mediu.
Adăugați roșiile; aruncați ușor.
Presărați fiecare pâine plată cu 1/2 cană de brânză; prăjiți pâinea plată 1 minut sau până se topește brânza.
Scoateți din cuptor; acoperiți fiecare pâine plată cu jumătate de amestec de roșii.
Presărați fiecare pâine plată cu 1/4 cană de busuioc.
Tăiați fiecare pâine plată în 6 pene egale.