Pâine De Turtă Dulce Melasă
Pâinea de turtă dulce de melasă este o vegetarian desert. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 331 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă din roșii conservate are 86 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, melasă, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Turtă Dulce, Pâine De Turtă Dulce, și Pâine De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C fan / gas mark
Ungeți o cutie de pâine de 10 cm x 20 cm X7 cm (1 lb) și tapetați cu pergament de copt sau hârtie rezistentă la grăsime, asigurându-vă că hârtia se extinde cu 3 cm deasupra cutiei. (Am folosit o inserție de tablă de pâine, care nu s-a ridicat deasupra cutiei și a fost bine)2.Cernem făinurile, bicarbonatul de sodă, ghimbirul și condimentul amestecat într-un castron mare. Se amestecă zahărul până se combină bine.
Bateți melasa, laptele, uleiul de măsline și ouăle într-un ulcior.
Se adaugă în făină și se amestecă până se combină.
Se toarnă amestecul în forma de pâine și se coace timp de 40-45 de minute sau până când o frigăruie de tort introdusă în centru iese curată,
Scoateți din cuptor și lăsați-l în formă timp de 5 minute, apoi întoarceți-l pe o grătar și lăsați-l să se răcească complet.Variație: dacă doriți, puteți folosi sirop auriu în loc de melasă neagră.