Pâine De Tort De Morcovi
Pâinea de tort de morcovi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 36 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de făină, produs de brânză cremă de proces, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine de tort de morcovi de iepure, Pâine De Morcovi-Dovlecei, și Mini pâini de sfeclă și morcov cu gheață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați zahărul brun și următoarele 5 ingrediente, amestecând bine cu un tel de sârmă.
Adăugați amestecul de zahăr brun la ingredientele uscate, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă morcovul, nucile și 3/4 linguriță de vanilie.
Puneți aluatul în 2 (4 inci) pâini acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi 10 minute.
Scoateți din tigăi și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Combinați zahărul pudră, crema de brânză și 1/4 linguriță de vanilie, amestecând până se omogenizează.
Răspândiți uniform pe vârfurile pâinilor.