Pâine De Tort Cu Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea de tort cu mere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 137g de grăsime, și un total de 3601 calorii. Pentru $5.43 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți scorțișoară măcinată, nuci, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tort De Pâine Cu Mere, Sos De Mere Cu Tort De Afine, și Pâine de tort de morcovi cu sos de mere cu Topping de Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime de jos numai de Pâine pan, 9x5x3 inch.
Bateți zahărul brun și untul într-un castron mare cu mixer electric la viteză mare 2 minute. Bateți în ou, vanilie și mere. Se amestecă făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și cuișoarele. Se amestecă stafidele și nucile.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră, înainte de feliere.