Pâine De Soia Cu Stafide

Pâine De Soia Cu Stafide
Pâinea de soia cu stafide este o vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați miere, lapte de soia, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine de stafide pentru iubitorii de stafide, Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu}, și Gluten scortisoara stafide pâine pentru masina de paine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ingredientele în tigaia mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați Setare pâine de bază, setare crustă ușoară/medie; apăsați Start. Dacă mașina dvs. are o setare de fructe, adăugați stafidele și la semnal sau cu aproximativ 5 minute înainte de terminarea ciclului de frământare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții24
Scor De Sănătate3
Revista