Pâine de semințe de nucă de malț
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete pentru repertoriul dvs., pâinea cu semințe de nucă de malț ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 207 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de apă caldă, drojdie cu acțiune rapidă a plicului, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 154 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 97%. Încercați Pâine de semințe de nucă de malț, Pâine De Prune Malțată, și Cum se face o pâine de semințe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul cu făina, drojdia, sarea și apa așa cum se menționează în rețeta 'merge bine cu' (vezi dreapta), adăugând majoritatea semințelor și toate nucile în timp ce frământați aluatul. Se lasă să crească într-un castron curat, așa cum se spune, apoi se dă înapoi și se modelează într-o rundă mare.
Rotiți Runda în semințele rămase, apoi ridicați pâinea pe o tavă pentru a dovedi aproximativ 30 de minute până la dublarea dimensiunii.
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Coaceți pâinea timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 190C/ventilator 170C/gaz 5 și continuați să coaceți timp de 30 de minute până când pâinea sună goală când este bătută pe bază. Lăsați pâinea pe un suport de răcire să se răcească complet. Pâinea va rămâne proaspătă într-un recipient etanș timp de 3 zile sau poate fi congelată timp de 1 lună.