Pâine de semințe de nucă de malț
Pâinea cu semințe de nucă de malț ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 12 și costă $1.6 pe portie. Un amestec de plic drojdie ușor de copt, făină de pâine brună, semințe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pâine de semințe de nucă de malț, Pâine De Prune Malțată, și Cum se face o pâine de semințe.
Instrucțiuni
Amestecați făinurile, amidonul de cartofi, guma de xantan, drojdia, zahărul și 1 linguriță de sare într-un castron mare.
Se amestecă laptele, uleiul și oțetul într-un bol separat, apoi se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă până se adună un aluat moale. Acoperiți ușor cu folie alimentară unsă și lăsați să crească într-un loc cald timp de 1 oră.
Frământați în majoritatea semințelor și nucilor. Forma într-o mare rotund mâinile unse va ajuta.
Rotiți Runda în semințele și nucile rămase, apoi ridicați-o pe o tavă de copt. Acoperiți din nou cu folie alimentară unsă și lăsați încă 1 oră.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Coaceți pâinea timp de 15 minute, apoi reduceți cuptorul la 190C/170C ventilator/gaz 5 și continuați să coaceți timp de 30 de minute până când pâinea sună goală când este bătută pe bază. Lăsați pe un suport de sârmă să se răcească, înfășurat într-un prosop curat, acest lucru va ajuta la menținerea pâinii moi.