Pâine de secară cu stafide de țară
Pâine de secară cu stafide de țară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă fără lactate și lacto ovo vegetariană servește 32 și costă 24 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 134 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de melasă, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ brioșe de secară de țară, brioșe cu stafide și stafide.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 1 cană de făină integrală de grâu, 1 cană de făină de secară, drojdia și sarea. Într-o cratiță, încălziți apă, 1/2 cană ulei, melasă și miere la 120°-130°.
Adăugați la ingredientele uscate; se amestecă doar până se umezește. Se amestecă făina de grâu integrală și de secară rămasă și suficientă făină universală pentru a forma un aluat mediu tare.
Se intoarce pe o suprafata infainata; se presară cu stafide. Se framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 8-10 minute. Se unge un vas cu uleiul rămas.
Puneți aluatul într-un castron, întorcându-l o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Punem aluatul în jos; se intoarce pe o suprafata usor infainata. Împărțiți în patru bucăți; modelați fiecare într-o pâine rotundă.
Așezați la o distanță de 4 inchi pe două foi de copt acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 325° timp de 35-40 de minute sau până se rumenesc.