Pâine de secară cu stafide de țară

Pâine de secară cu stafide de țară
Pâine de secară cu stafide de țară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă fără lactate și lacto ovo vegetariană servește 32 și costă 24 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 134 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de melasă, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ brioșe de secară de țară, brioșe cu stafide și stafide.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați 1 cană de făină integrală de grâu, 1 cană de făină de secară, drojdia și sarea. Într-o cratiță, încălziți apă, 1/2 cană ulei, melasă și miere la 120°-130°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați la ingredientele uscate; se amestecă doar până se umezește. Se amestecă făina de grâu integrală și de secară rămasă și suficientă făină universală pentru a forma un aluat mediu tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
SecarăSecară
3
Se intoarce pe o suprafata infainata; se presară cu stafide. Se framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 8-10 minute. Se unge un vas cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți aluatul într-un castron, întorcându-l o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Punem aluatul în jos; se intoarce pe o suprafata usor infainata. Împărțiți în patru bucăți; modelați fiecare într-o pâine rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
6
Așezați la o distanță de 4 inchi pe două foi de copt acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți la 325° timp de 35-40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții32
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista