Pâine De Secară Acră
Această rețetă servește 12. O porție conține 189 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină de pâine, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Pâine Integrală Consistentă Cu Vișine Și Nuci Pecan Tocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; acoperiți și gătiți 10 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se răcește complet.
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă iaurtul, semințele de chimen, sarea și piperul.
Adăugați oul; se amestecă bine cu un tel.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Adăugați 2 căni de făină de pâine și făină de secară în amestecul de drojdie, câte 1 cană, amestecând până se formează un aluat moale. Se amestecă ceapa tocată. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Cu mâinile făinoase, frământați aluatul de 5 ori. Formați într-o pâine rotundă de 7 inci.
Așezați pâinea pe o foaie mare de copt acoperită cu hârtie pergament. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii. Faceți 3 tăieturi diagonale de 1/4 inch adâncime peste partea superioară a pâinii folosind un cuțit ascuțit.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 1 lingură de apă și gălbenușul de ou; periați ușor peste aluat.
Se presară cu 1/2 linguriță sare kosher.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută. Se răcește pe un suport de sârmă.