Pâine De Porumb În Stil Bosniac (Razljevak)

Pâine De Porumb În Stil Bosniac (Razljevak)
Pâine de porumb în stil bosniac (Razljevak) ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 189 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ouă, lapte bătut, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine De Porumb În Stil Sudic, Pâine De Porumb În Stil Sudic, și Pâine De Porumb În Stil Boston Market pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x8 inci și presărați 1 lingură de făină de porumb peste fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Cernem făina universală, făina de semolă, 1/4 cană de făină de porumb, praful de copt și sarea împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Făină De PorumbFăină De Porumb
Praf De CoptPraf De Copt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți ouăle, laptele de unt și uleiul vegetal împreună într-un bol mare separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de ouă până se combină; nu amestecați prea mult. Aluatul trebuie să fie turnat; adăugați mai mult lapte de unt după cum este necesar pentru a obține consistența potrivită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este RELAX Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista