Pâine de porumb sărată sau dulce

Pâine de porumb sărată sau dulce
Rețeta pâine de porumb sărată sau dulce ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 9. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 205 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o pâine. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, ouă, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Sos Crocant, Dulce Și Sărat De Pâine De Porumb, Pâine De Porumb Ușor Sărată, și Pâine De Porumb Jalape Savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, bateți ouăle pentru a se amesteca cu zară și 1/4 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă lichide în amestecul de făină și se amestecă până se umezește uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Răzuiți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt și întindeți-l neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți într-un cuptor de 400 până când pâinea revine când este presată ușor în centru și începe să tragă din părțile tigaiei, aproximativ 25 de minute (20 de minute într-un cuptor cu convecție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Tăiați pâinea în pătrate. Ridicați din tigaie cu o spatulă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
6
Se servește fierbinte sau rece.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista