Pâine de porumb sărată sau dulce
Rețeta pâine de porumb sărată sau dulce ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 9. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 205 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o pâine. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, ouă, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Sos Crocant, Dulce Și Sărat De Pâine De Porumb, Pâine De Porumb Ușor Sărată, și Pâine De Porumb Jalape Savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, bateți ouăle pentru a se amesteca cu zară și 1/4 cană de unt.
Se toarnă lichide în amestecul de făină și se amestecă până se umezește uniform.
Răzuiți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt și întindeți-l neted.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când pâinea revine când este presată ușor în centru și începe să tragă din părțile tigaiei, aproximativ 25 de minute (20 de minute într-un cuptor cu convecție).
Tăiați pâinea în pătrate. Ridicați din tigaie cu o spatulă subțire.
Se servește fierbinte sau rece.