Pansamentul cu pâine de porumb-Pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă servește 17. Dacă aveți la îndemână pungi de muștar, țelină, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan, Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan, și Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan.
Instrucțiuni
1
Întindeți cuburi de pâine de porumb într-o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, amestecând ocazional, până când marginile încep să se rumenească, 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Întindeți nucile pecan într-o tigaie de plăcintă de 9 inci și coaceți în același cuptor până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, topiți untul; adăugați șuncă, ceapă și țelină și amestecați des până când ceapa începe să se rumenească, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Strângeți excesul de lichid din verdeața de muștar. Se amestecă verdele, porumbul și salvia în amestecul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Verde
Verzii
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Crenguță Rozmarin
Mustar Preparat, Optional
6
Se amestecă în pâine de porumb și suficient bulion pentru a se umezi ușor. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Puneți pansamentul într-un vas de copt puțin adânc de 3 litri și acoperiți bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 (350 dacă coaceți cu un curcan la acea temperatură) până când este fierbinte în centru, 15 până la 25 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul este ușor rumenit, cu 15 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ