Pâine De Porumb-Sos De Nuci Pecan

Pansamentul cu pâine de porumb-Pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă servește 17. Dacă aveți la îndemână pungi de muștar, țelină, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan, Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan, și Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan.
Instrucțiuni
Întindeți cuburi de pâine de porumb într-o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, amestecând ocazional, până când marginile încep să se rumenească, 25 până la 35 de minute.
Întindeți nucile pecan într-o tigaie de plăcintă de 9 inci și coaceți în același cuptor până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, topiți untul; adăugați șuncă, ceapă și țelină și amestecați des până când ceapa începe să se rumenească, 7 până la 10 minute.
Strângeți excesul de lichid din verdeața de muștar. Se amestecă verdele, porumbul și salvia în amestecul de șuncă.
Se amestecă în pâine de porumb și suficient bulion pentru a se umezi ușor. Se amestecă nucile pecan.
Puneți pansamentul într-un vas de copt puțin adânc de 3 litri și acoperiți bine.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 (350 dacă coaceți cu un curcan la acea temperatură) până când este fierbinte în centru, 15 până la 25 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul este ușor rumenit, cu 15 până la 25 de minute mai mult.
Se adaugă sare și piper după gust.