Pâine De Porumb Skillet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați pâinea de porumb din tigaie. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 240 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 88 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o pâine foarte prietenoasă cu bugetul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Pâine De Porumb Cu Tigaie Cu Porumb Proaspăt Tăiat Și Slănină, Pâine De Porumb Skillet, și Pâine De Porumb Super Skillet.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Puneți tigaia din fontă de 9 inci în cuptor pentru a o încălzi.
Se amestecă laptele și făina de porumb împreună într-un castron mic și se lasă la macerat timp de 10 minute.
Cernem făina, praful de copt și sarea împreună într-un bol de amestecare. Bateți amestecul de făină de porumb, ouăle și untul în amestecul de făină până când aveți un aluat neted, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia din cuptor. Swish ulei vegetal în tigaie pentru a acoperi; se toarnă excesul.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 18 până la 23 de minute.
Tăiați în pene pentru a servi.