Reteta cu susul în jos Salsa Cornbread ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. O porție conține 541 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. Un amestec de ardei gras, amestec de făină de porumb cu creștere automată martha, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați și piper pâine de porumb cu susul în jos, Pâine De Porumb Salsa, și Caserola De Pâine De Porumb Salsa-Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie din fontă de 10 1/2 inch la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați carnea de vită măcinată, ceapa, pudra de chili, sarea și sarea de usturoi; gatiti pana cand carnea de vita nu mai este roz, amestecand frecvent si rupand orice smocuri de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Sare De Usturoi
Carne De Vită Măcinată
Ceapă
Carne De Vită
Carne
Sare
3
Scoateți amestecul de vită din tigaie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
4
Așezați inelele de ardei gras într-un singur strat în fundul tigaiei. Puneți amestecul de vită peste inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Cu Banane
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Faceți toppingul: amestecați amestecul de făină de porumb, brânza, zahărul, salsa, laptele, 3 linguri de ulei și oul într-un castron mediu; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De Porumb
Brânză
Dientes De Ajo
Zahăr
Lapte
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Întindeți aluatul uniform peste amestecul de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți până se rumenesc, 32 până la 38 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Așezați o farfurie de servire peste tigaie; răsturnați cu grijă și scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Tăiați în pene și întoarceți cu grijă fiecare pană cu susul în jos pe o farfurie de servire.
Sosul de scufundare poate fi asociat cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Santa Margherita Sparkling ros diametru (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.