Pâine De Porumb Salsa Cu Susul În Jos

Pâine De Porumb Salsa Cu Susul În Jos
Reteta cu susul în jos Salsa Cornbread ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. O porție conține 541 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. Un amestec de ardei gras, amestec de făină de porumb cu creștere automată martha, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați și piper pâine de porumb cu susul în jos, Pâine De Porumb Salsa, și Caserola De Pâine De Porumb Salsa-Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie din fontă de 10 1/2 inch la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați carnea de vită măcinată, ceapa, pudra de chili, sarea și sarea de usturoi; gatiti pana cand carnea de vita nu mai este roz, amestecand frecvent si rupand orice smocuri de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
SareSare
3
Scoateți amestecul de vită din tigaie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
Așezați inelele de ardei gras într-un singur strat în fundul tigaiei. Puneți amestecul de vită peste inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Cu BananeInele De Ardei Cu Banane
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Faceți toppingul: amestecați amestecul de făină de porumb, brânza, zahărul, salsa, laptele, 3 linguri de ulei și oul într-un castron mediu; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De PorumbAmestec De Făină De Porumb
BrânzăBrânză
Dientes De AjoDientes De Ajo
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți aluatul uniform peste amestecul de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți până se rumenesc, 32 până la 38 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Așezați o farfurie de servire peste tigaie; răsturnați cu grijă și scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Tăiați în pene și întoarceți cu grijă fiecare pană cu susul în jos pe o farfurie de servire.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista