Pâine de porumb Portugheză: Broa ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării sudice. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale), Pâine de porumb de zmeură cu unt brun cu Crumble de pâine de porumb, și Salată de pâine de porumb Tex-Mex cu pâine de porumb din lapte.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic combinați drojdia, zahărul și apa caldă într-un castron mare până când drojdia este dizolvată și spumoasă, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina de porumb și sarea cu apa clocotită. Bateți energic cu o lingură de lemn pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați untul topit și amestecați pentru a încorpora. Acum, turnați amestecul de drojdie în amestecul de făină de porumb, amestecând pentru a combina. Adăugați treptat făina, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați câteva linguri de apă dacă aluatul se simte uscat și nu se îmbină ușor. Continuați să amestecați până când un aluat se formează într-o bilă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați, adăugând suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Ungeți un castron mare cu ulei și transferați aluatul în vas, periați blatul cu mai mult ulei, astfel încât să fie complet acoperit. Acoperiți aluatul cu un prosop de bucătărie și lăsați-l să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 11/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați scurt, de 3 sau 4 ori, pentru a scoate aerul. Adunați aluatul într-o bilă și formați-l într-o pâine rotundă. Acoperiți aluatul cu un prosop de bucătărie și lăsați să crească din nou până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
7
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. și puneți o piatră de pizza în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Puneți aluatul rotund pe piatra de pizza și periați blatul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
9
Presărați partea superioară a pâinii cu sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
10
Coaceți în mijlocul cuptorului timp de 40 până la 50 de minute până când pâinea este maro aurie și partea de jos sună goală când este bătută. * Pentru a recrea efectul de abur din cuptoarele autentice din cărămidă Portugheză, pulverizați pereții pâinii și cuptorului cu apă rece la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Transferați pâinea într-o grătar pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Dr. slăbiți Dr. l Riesling cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Dr. Slăbiți Dr. L Riesling
"...o valoare surprinzător de complexă și remarcabilă în Riesling aproape uscat... Lămâia, mărul verde, piatra umedă și aromele ușor florale sunt urmate de un gust crocant, saturat de ardezie și un finisaj de citrice și mere suculente, uleiuri de nuci, săruri minerale și piatră umedă..."- Wine Advocate " acest vin trebuie să fie una dintre cele mai bune oferte din Mosel Riesling. Riesling-ul introductiv al lui Ernst Loosen este marcat de arome de piersici proaspete și caise, echilibrate de o cantitate echitabilă de aciditate răcoritoare. Un aperitiv grozav."- Revista Food & Wine