Pâine De Porumb Portugheză: Broa

Pâine De Porumb Portugheză: Broa
Pâine de porumb Portugheză: Broa ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării sudice. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale), Pâine de porumb de zmeură cu unt brun cu Crumble de pâine de porumb, și Salată de pâine de porumb Tex-Mex cu pâine de porumb din lapte.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic combinați drojdia, zahărul și apa caldă într-un castron mare până când drojdia este dizolvată și spumoasă, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina de porumb și sarea cu apa clocotită. Bateți energic cu o lingură de lemn pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați untul topit și amestecați pentru a încorpora. Acum, turnați amestecul de drojdie în amestecul de făină de porumb, amestecând pentru a combina. Adăugați treptat făina, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați câteva linguri de apă dacă aluatul se simte uscat și nu se îmbină ușor. Continuați să amestecați până când un aluat se formează într-o bilă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați, adăugând suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Ungeți un castron mare cu ulei și transferați aluatul în vas, periați blatul cu mai mult ulei, astfel încât să fie complet acoperit. Acoperiți aluatul cu un prosop de bucătărie și lăsați-l să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 11/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați scurt, de 3 sau 4 ori, pentru a scoate aerul. Adunați aluatul într-o bilă și formați-l într-o pâine rotundă. Acoperiți aluatul cu un prosop de bucătărie și lăsați să crească din nou până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
7
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. și puneți o piatră de pizza în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Puneți aluatul rotund pe piatra de pizza și periați blatul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
9
Presărați partea superioară a pâinii cu sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
10
Coaceți în mijlocul cuptorului timp de 40 până la 50 de minute până când pâinea este maro aurie și partea de jos sună goală când este bătută. * Pentru a recrea efectul de abur din cuptoarele autentice din cărămidă Portugheză, pulverizați pereții pâinii și cuptorului cu apă rece la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați pâinea într-o grătar pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Dr. slăbiți Dr. l Riesling cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Dr. Slăbiți Dr. L Riesling
Dr. Slăbiți Dr. L Riesling
"...o valoare surprinzător de complexă și remarcabilă în Riesling aproape uscat... Lămâia, mărul verde, piatra umedă și aromele ușor florale sunt urmate de un gust crocant, saturat de ardezie și un finisaj de citrice și mere suculente, uleiuri de nuci, săruri minerale și piatră umedă..."- Wine Advocate " acest vin trebuie să fie una dintre cele mai bune oferte din Mosel Riesling. Riesling-ul introductiv al lui Ernst Loosen este marcat de arome de piersici proaspete și caise, echilibrate de o cantitate echitabilă de aciditate răcoritoare. Un aperitiv grozav."- Revista Food & Wine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista