Pâine De Porumb-Pansament Cu Castane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pansamentul cu pâine de porumb-castan. Această rețetă servește 12 și costă 2,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 725 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați castane, frunze de cimbru, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine de porumb, castan și sos de șuncă de țară, Pansament Cu Castane, și Sos de cârnați și castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați orice castane care se simt ușoare pentru dimensiunea lor; sunt susceptibile de a fi stricate sau modelate.
Tăiați un X de aproximativ 1/2 inch lungime prin partea plată a fiecărei cochilii.
Așezați nucile într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când nucile nu mai au gust de amidon (tăiați 1 deschis pentru a testa), 25 până la 30 de minute. Înfășurați nucile fierbinți într-un prosop și închideți-le într-o pungă de plastic; lăsați să stea aproximativ 15 minute.
Îndepărtați 1 piuliță caldă la un moment dat și folosiți un cuțit cu lamă scurtă pentru a scoate coaja și cât mai multă piele maro posibil; aruncați coaja și pielea. Tăiați gros sau sfărâmați castanele.
Între timp, într - un cuptor de 350, prăjiți cubulețe de pâine de porumb polenta într-o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci, amestecând ocazional, până când marginile încep să se rumenească, 30 până la 40 de minute.
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, întoarceți slănina ocazional până se rumenesc, 4 până la 6 minute; ridicați din tigaie și scurgeți pe prosoape. Când se răcește, se sfărâmă și se adaugă la pâinea de porumb prăjită.
Pentru a picura în tigaie, adăugați ceapă, țelină și ceapă verde; se amestecă ocazional până se limpezește, 5 până la 7 minute.
Adăugați salvie, cimbru, nucșoară și castane; amestecați ocazional până când legumele se rumenesc ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult. Răzuiți amestecul în tigaie cu pâine de porumb.
Adăugați bulion de pasăre și carne tocată de pasăre și amestecați ușor; pentru un pansament mai umed, adăugați 1/2 cană bulion de pui. Condimentați pansamentul cu sare și piper după gust. Lingurați într-o caserolă superficială de 3 litri și acoperiți bine.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când este fierbinte în centru (aproximativ 150), 35 până la 40 de minute. Pentru un blat crocant, descoperiți pansamentul în ultimele 20 până la 25 de minute.