Pâine De Porumb Jalapeno

Pâine De Porumb Jalapeno
Jalapeno Cornbread este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 51 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper jalapeno, făină de pâine, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Turtă De Porumb Jalape, Pâine De Porumb Jalapeno, și Pâine De Porumb Jalapeno.

Instrucțiuni

1
Dacă aparatul dvs. are o setare de fructe, adăugați ardeii și porumbul întreg la semnal sau cu aproximativ 5 minute înainte de terminarea ciclului de frământare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb întreg De KernelPorumb întreg De Kernel
ArdeiArdei
FructeFructe
2
Selectați setarea de bază a pâinii. Începe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Avinyo Cava Reserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista