Pâine De Porumb Din Sud

Pâine De Porumb Din Sud
Pâinea de porumb din sud este o vegetarian rețetă cu 6 porții. Această pâine are 264 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. 90 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine De Porumb Din Sud, Pâine De Porumb Din Sud, și Pâinea de porumb din sudul mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F și poziționați un suport în mijloc. Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Topiți untul în cuptorul cu microunde într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde în trei intervale de 15 secunde la mare sau într-o tigaie mică pe aragaz. Pune-l deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
SobaSoba
TigaieTigaie
3
Într-un castron, bateți împreună făina, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Într-un castron mare, amestecați Zara și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Adăugați amestecul de făină-făină de porumb și amestecați doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți până când pâinea de porumb începe să se rumenească și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 18 până la 23 de minute. Se răcește aproximativ 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
9
Fotografii de Yunhee Kim

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista