Pâine De Porumb De Bază
De bază zară Cornbread ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 239 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, ou, făină de porumb auto-în creștere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salată de pâine Tex-Mex cu pâine de porumb cu unt, Pâine De Porumb De Bază, și Pâine De Porumb De Bază.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Topiți untul într-o tigaie din fontă de 10 inci la cuptor 8 minute.
Bateti împreună zară și ou într-un castron mare; adauga untul topit din tigaie, amestecand pana la amestec.
Bateți făina de porumb până se omogenizează. Lingură în tigaie fierbinte.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până la auriu.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Karthauserhof Ruwer Riesling trocken Grosses Gewachs. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs]()
Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs
Fructe coapte, mere, pere, iarbă de lămâie și ceai verde. Delicat, cu mineralitate frumoasă, foarte echilibrat, complex, cu un finisaj lung.