Pâine de porumb cu salvie și miere

Pâine de porumb cu salvie și miere
Sage și miere tigaie Cornbread ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, salvie plus 12 frunze de salvie, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca o pâine ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine de porumb cu salvie și miere, Pâine de porumb cu glazură de unt de miere, și Pâine de porumb cu unt brun, miere și Jalapeimbroko pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți tigaia rezistentă la cuptor cu diametrul de 10 inci (de preferință fontă) în cuptor 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
3
Bateți primele 4 ingrediente și 2 lingurițe de salvie tocată într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți laptele, mierea și oul într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Scoateți tigaia din cuptor; adăugați 1/2 cană de unt. Rotiți până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
6
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de unt în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
7
Adăugați frunze întregi de salvie în unt în tigaie; aruncați pentru a acoperi. Aranjați frunzele peste fundul tigaiei, distanțându-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină de porumb; se amestecă până se combină (nu amestecați prea mult; aluatul va fi umed și curgător).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
OuăOuă
9
Se toarnă aluatul peste frunzele de salvie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți până când se rumenesc în jurul marginilor și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 22 de minute. Se răcește în tigaie 10 minute. Inversați pe platou. Dacă este necesar, repoziționați frunzele de salvie deasupra pâinii de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista