Pâine de porumb cu salvie și miere
Sage și miere tigaie Cornbread ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, salvie plus 12 frunze de salvie, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca o pâine ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine de porumb cu salvie și miere, Pâine de porumb cu glazură de unt de miere, și Pâine de porumb cu unt brun, miere și Jalapeimbroko pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți tigaia rezistentă la cuptor cu diametrul de 10 inci (de preferință fontă) în cuptor 10 minute.
Bateți primele 4 ingrediente și 2 lingurițe de salvie tocată într-un castron mare pentru a amesteca.
Bateți laptele, mierea și oul într-un castron mediu pentru a amesteca.
Scoateți tigaia din cuptor; adăugați 1/2 cană de unt. Rotiți până când untul este topit.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de unt în amestecul de ouă.
Adăugați frunze întregi de salvie în unt în tigaie; aruncați pentru a acoperi. Aranjați frunzele peste fundul tigaiei, distanțându-vă.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină de porumb; se amestecă până se combină (nu amestecați prea mult; aluatul va fi umed și curgător).
Se toarnă aluatul peste frunzele de salvie în tigaie.
Coaceți până când se rumenesc în jurul marginilor și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 22 de minute. Se răcește în tigaie 10 minute. Inversați pe platou. Dacă este necesar, repoziționați frunzele de salvie deasupra pâinii de porumb.