Pâine De Porumb Cu Lapte
Zară Cornbread este un vegetarian pâine. O porție conține 285 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 40 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sâmburi de porumb, lapte bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată de pâine Tex-Mex cu pâine de porumb cu unt, Pâine De Porumb Cu Lapte, și Pâine De Porumb Cu Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți împreună zară, ouă, zahăr și bicarbonat de sodiu într-un castron mare; amestecați porumbul. Amestecați făina de porumb și făina; amestecați treptat amestecul de făină în amestecul de zară.
Se toarnă aluatul într-o tigaie din fontă cu unt de 10 inci.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Scoateți din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră).
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat