Pâine De Porumb Cu Drojdie
Pâinea de porumb este o vegetarian rețetă cu 12 porții. Această pâine are 246 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte cald, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine Cu Tort De Morcovi Cu Drojdie, Vafe Cu Drojdie De Pâine Cu Banane, și Vafe Cu Drojdie.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina și masa în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, masa, zahărul, sarea și drojdia într-un bol mare, amestecând cu un bici.
Adăugați lapte, unt și 2 ouă; se amestecă cu o lingură de lemn 1 minut sau până se omogenizează.
Întindeți aluatul într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când pâinea este maro auriu deschis și izvorăște înapoi când este atinsă ușor în centru. Se răcește în tigaie timp de 5 minute înainte de servire.