Pâine de porumb cu ardei iute

Pâine de porumb cu ardei iute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de porumb cu ardei iute. O porție conține 208 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 35 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bicarbonat de sodiu, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pudră de porumb cu ardei iute verzi, Ardei iute umpluți cu pui și porumb, și Ardei iute poblano umpluți cu porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400. Ungeți ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei pătrate, 8x8x2 sau 9x9x2 inci, cu scurtare sau pulverizare cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se amestecă împreună făină, făină de porumb, zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare încastron mare. Se amestecă ingredientele rămase doar până se umezesc (aluatul va fi plin de cocoloașe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când maro auriu deschis și scobitoarea introdusă încentrul iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Se servește cald sau rece.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista