Pâine De Porumb Cu Apă Caldă La Cuptor
Rețeta de pâine de porumb cu apă caldă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Această rețetă servește 8. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 342 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, unt, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Porumb Cu Apă Caldă, Pâine De Porumb Elvețiană La Cuptor Cu Sos De Cremă De Curcan, și Salată De Pui Fierbinte.
Instrucțiuni
Combinați făina de porumb și următoarele 3 ingrediente într-un bol; amestecați jumătate și jumătate și 1 lingură de ulei. Adăugați treptat apă clocotită, amestecând până când aluatul este consistența grăsimilor.
Turnați 1/3 cană de ulei vegetal într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci, răspândindu-se pe margini. Scoateți aluatul într-o măsură de 1/4 cană; aruncați aluatul pe tigaie.
Coaceți la 475 timp de 12 până la 15 minute. Întoarceți prăjiturile și coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc.
Notă: făina de porumb măcinată (măcinată grosier) necesită mai mult lichid.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Forge Pivnițe Classique Riesling]()
Forge Pivnițe Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin Forge Cellars își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul SenecaLake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques franceze neutre (65%), iar restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina os uscat.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziesingur cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.