Pâine De Porumb Cu Afine

Pâine De Porumb Cu Afine
Nevoie de o pâine vegetariană? Pâinea de porumb cu afine ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 217 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine Cornbread + BBQ zi, Pâine De Porumb Cu Afine, și Pâine De Porumb Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți ouăle, zeama și untul pentru a se amesteca. Într-un alt castron, amestecați făina, făina de porumb, masa, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de ouă până se umezește uniform. Amestecați ușor fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
3
Răspândiți nivelul într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți într-un cuptor 375 până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
5
Lăsați să se răcească 10 minute, apoi tăiați în 9 pătrate.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista